Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις μεταγραφές του και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζόνας Τορό από τη Σάο Πάολο.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μέσα στα επόμενα 24ωρα τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου εξτρέμ, Ζόνας Τορό από τη Σάο Πάολο. Ωστόσο, η περίπτωσή του αφορά περισσότερο μία μελλοντική «επένδυση» των «πράσινων» κι όχι έναν παίκτη που θα «μπει» από τώρα στην πρώτη ομάδα. Ο Ζόνας Τόρο προορίζεται για να ενισχύσει τις θέσεις πίσω απ’ τον Παλάσιος και τον Αϊτόρ.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, που είχε 5 γκολ και 4 ασίστ σε 45 ματς με τη Σάο Πάολο, είναι πλέον ένα βήμα απ’ τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι», ωστόσο, είτε θα μείνει αρχικά στη Β’ ομάδα και θα αξιολογηθεί απ’ τον προπονητή της Γιάσμινκο Βέλιτς ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2, είτε θα δοθεί σε πρώτη φάση ως δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα.

Παρά το γεγονός ότι δεν θα προτιμηθεί για την βασική ομάδα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως πιστεύει πολύ την προοπτική του. Πρόκειται για έναν παίκτη αρκετά αξιόπιστο παρά την έλλειψη εμπειρίας του. Και οι «πράσινοι» ποντάρουν στην εξέλιξή του μέσα στην ομάδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!