Ο Παναθηναϊκός ήταν ξανά συμπαγής, είχε εξαιρετική ανάπτυξη ανά διαστήματα και έμεινε στο 0-0 με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Με το ισόπαλο 0-0 και εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός τα φιλικά του επί αυστριακού εδάφους. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς στάθηκε αρκετά καλά στο γήπεδο και αν βελτιώσει κάποια στοιχεία του παιχνιδιού της τότε θα ανέβει κι άλλα επίπεδα.

Ο Παναθηναϊκός είχε ορισμένες καλές συνεργασίες και κυκλοφόρησε καλά την μπάλα στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, όμως η Μπάγερ ήταν εκείνη που έχασε την πρώτη καλή στιγμή στο 19’. Ο Φρίμπονγκ βρέθηκε σε θέση βολής από πλάγια δεξιά, όμως ο Σένκεφελντ έκανε εξαιρετική επέμβαση διώχνοντας σε κόρνερ με τάκλιν.

Στο 30’ από πολύ καλή πίεση των «πράσινων» ψηλά και κλέψιμο του Αλεξανδρόπουλου και πάσα προς τον Αϊτόρ, ο Καταλανός γύρισε και πλάσαρε, αλλά ο Ταπσόμπα πρόλαβε να βάλει τη κόντρα, αποσοβώντας το γκολ. Στο 32’ ο Παναθηναϊκός πλησίασε ξανά πολύ κοντά στο γκολ. Από γύρισμα του Αϊτόρ, ο Ιωαννίδης δεν πρόλαβε για πολύ λίγο να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν η Λεβερκούζεν που «άγγιξε» πρώτη το γκολ. Η κεφαλιά του Πογιάνπαλο στο 46’ πέρασε λίγο άουτ απ’ το αριστερό δοκάρι του Λοντίγκιν, ενώ στο 56’ ο Χλόζεκ είχε ένα καλό σουτ μέσα απ’ την περιοχή που έφυγε άουτ. Στο 76’ η Μπάγερ έχασε διπλή ευκαιρία με τον Λοντίγκιν να δείχνει εξαιρετικά αντανακλαστικά στις προσπάθειες των Μπράβο και Πογιάνπαλο.

Ο Καμπετσής θα μπορούσε στο 88′ να δώσει τη νίκη στην ομάδα του όμως η προσπάθειά του αποκρούστηκε απ’ την άμυνα των Γερμανών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-3-3): Μπρινιόλι (46’ Λοντίγκιν). Βαγιαννίδης (46’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (62’ Μάγκνουσον). Πούγγουρας (46’ Σάρλια), Γκάνεα (46’ Χουάνκαρ), Ρούμπεν (62’ Κουρμπέλης), Αλεξανδρόπουλος (66’ Καρλίτος), Τσέριν (72’ Ηλιάδης), Σ. Παλάσιος (62’ Καμπετσής), Αϊτόρ (78’ Κρυπαράκος), Ιωαννίδης (72’ Σαρδέλης).

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Χεράρδο Σεοάνε, 4-2-3-1): Χραντέτσκι (46’ Λούνεφ). Φρίμπονγκ (46’ Φοσού-Μενσά), Ταπσόμπα (46’ Ταχ), Κοσουνού (46’ Μοναμέι), Μπάκερ (46’ Χίνκαπι), Ντεμιρμπάι, Ε. Παλάσιος, Αζμούν (46’ Μπράβο), Αουρίρ (46’ Αζχίλ), Ντιαμπί (46’ Χλόζεκ), Σικ (46’ Πογιάνπαλο).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!