Η Μπαρτσελόνα έδωσε μία μικρή γεύση στους φίλους της ήδη από το πρώτο φιλικό της, στο οποίο σκόρπισε με 6-0 την Ίντερ Μαϊάμι.

Με το… πόδι στο γκάζι ξεκίνησε τη σεζόν η Μπαρτσελόνα. Με εντυπωσιακή εμφάνιση κέρδισε με το εμφατικό 6-0 επί της Ιντερ Μαϊάμι, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στις ΗΠΑ.

Οι «μπλαουγκράνα» στο 20ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Ομπαμεγιάνγκ, ενώ στο 26ο λεπτό ο Ραφίνια με εκπληκτικό πλασέ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ στο 41′ ο Φατί με τρομερό σουτ στην κίνηση έστειλε τους Καταλανούς στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων.

Η Μπαρτσελόνα, συνέχισε να είναι σαφώς ανώτερη και με τους Γκάβι (55′), Ντεπάι (69′) και Ντεμπελέ (70′) διαμόρφωσε το τελικό 6-0

Μπαρτσελόνα-Ραφίνια: «Ανυπομονώ για τα ντέρμπι με τη Ρεάλ, είμαστε καλύτεροι από αυτούς»

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο Ραφίνια ανέφερε: «Θέλω να πετύχω γκολ και απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω στην πρώτη μου εμφάνιση και τώρα θέλω να σκοράρω και στο clasico. Ανυπομονούμε για τα ματς με την Ρεάλ και νομίζω πως τώρα είμαστε καλύτεροι από αυτούς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!