Η Μπαρτσελόνα επισημοποίησε την μεταγραφή του Ραφίνια από την Λιντς, αφού το μόνο που απομένει είναι να περάσει τα ιατρικά τεστ.

Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ραφίνια, όπως ανακοίνωσαν επίσημα και οι Καταλανοί!

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Τσάβι ανακοίνωσε πως υπάρχει οριστική συμφωνία με την Λιντς για την απόκτηση του Βραζιλιάνου. Απομένουν τα τυπικά, καθώς θα πρέπει να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν ανακοινωθούν και οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας…

Ο Ραφίνια θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Μπλαουγκράνα μέχρι και το καλοκαίρι του 2027! Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να βγάλει 70 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της για τον επιθετικό της Λιντς.

Ο Ισπανός κόουτς ήθελε σαν τρελός τον 25χρονο επιθετικό και ο Λαπόρτα του έκανε το “χατίρι”. Ο Ραφίνια ήθελε να έρθει στην Μπαρτσελόνα από την πρώτη στιγμή. Δεν θέλησε να μιλήσει με άλλους συλλόγους διότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να υπογράψει με τους Καταλανούς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!