Η Μπαρτσελόνα μπορεί να έκανε το μπαμ με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αλλά όπως φαίνεται δεν μπορεί να τυπώσει φανέλες του Πολωνού σταρ.

Η Μπαρτσελόνα έκανε δικό της τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ενθουσιάζοντας τους φίλους της σε όλο τον κόσμο. Όπως ήταν αναμενόμενο είναι εκατοντάδες εκείνοι που θέλουν να προμηθευτούν μια φανέλα με το όνομα του νέου αστεριού της ομάδας, αυτό δεν είναι προς το παρόν εφικτό εξαιτίας ενός ιδιαίτερου λόγου.

Συγκεκριμένα, έχουν τελειώσει τα γράμματα «W», με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι υπεύθυνοι να συνεχίσουν την παραγωγή, καθώς δεν μπορούν να τυπώσουν το όνομά του Πολωνού επιθετικού χωρίς να διαθέτουν το συγκεκριμένο γράμμα. Κι αυτό γιατί έχει δύο «W» στο επίθετό του.

Υπάλληλος του καταστήματος της Μπαρτσελόνα εξηγεί ότι, παρά το γεγονός πως υπάρχει η νέα φανέλα της ομάδας, δεν μπορεί να τυπώσει το όνομα του νέου αποκτήματος της ομάδας.

Ενημέρωση για το πότε θα λυθεί το πρόβλημα δεν υπάρχει. Και η γκρίνια μεγαλώνει. Πώς να μην υπάρχει άλλωστε αφού η προσμονή ήταν μεγάλη για τον «Λέβα». Και ενώ είναι «μπλαουγκράνα», δεν μπορούν να πωληθούν φανέλες του.

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/ESPNFC/status/1549499321896288257

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!