Χαμός με τις αποχωρήσεις από τη Νάπολι, η οποία θα αποχαιρετήσει και τον Ντρις Μέρτενς σύντομα όπως αποκάλυψε ο Σπαλέτι.

Μένει… ακέφαλη η Νάπολι αφού ο Μέρτενς όπως όλα δείχνουν παίρνει το δρόμο της εξόδου από την ομάδα. Αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό. Οι όμιλοι του Champions League όπως φάνηκε δεν αποτέλεσαν δέλεαρ για τους παίκτες της ομάδας. Έτσι, μετά τους Καλιντού Κουλιμπαλί και Λορένζο Ινσίνιε, ήρθε η σειρά του Ντρις Μέρτενς.

Ο μεν Ινσίνιε έμεινε κάτοικος Τορόντο ενώ ο Κουλιμπαλί πήρε το δρόμο για το Λονδίνο. Ο Μέρτενς φαίνεται πως είναι το νεότερο «θύμα» με τον Σπαλέτι να επιβεβαιώνει πως δεν ανανέωσε και αναμένεται να φύγει.

«Κάποιοι παίκτες έφυγαν και παίρνουν πράγματα μαζί τους, όπως οι Οσπίνα, Γκουλάμ, Κουλιμπαλί, Μέρτενς, Ινσίνιε. Έρχονται όμως άλλοι και φέρνουν μαζί τους ενθουσιασμό», είπε ο Σπαλέτι και συνέχισε:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό που δεν αντέχουμε να χάσουμε όμως είναι την υποστήριξή σας και τον ενθουσιασμό σας, επειδή αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αντικατασταθεί και δεν μπορεί να αγοραστεί.

Ας μείνουμε ενωμένοι λοιπόν, εμπρός Νάπολι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!