Σύμφωνα με πληροφορίες, η Παρτίζαν εξετάζει την περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου και μάλιστα φαίνεται πως οι επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών είναι προχωρημένες!

Έντονες είναι τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες που θέλουν τον Ιωάννη Παπαπέτρου να βρίσκεται ένα βήμα πριν κλείσει στην Παρτιζάν. Υπενθυμίζουμε πως ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έχει buy-out 400 χιλ. ευρώ στο συμβόλαιο του, το οποίο λήγει την Παρασκευή (15/7).

Με τον πρόεδρο της Παρτιζάν, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, να λέει νωρίτερα ότι η ομάδα του προσπαθεί να κάνει μία μεταγραφή-βόμβα, στοχεύοντας στην οκτάδα της Euroleague, έρχεται τώρα η πληροφορία, που λέει ότι αυτή η… βόμβα ίσως είναι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού!

Από τη στιγμή που η Φενερμπαχτσέ έκανε πίσω, τώρα η Παρτιζάν είναι η μόνη που διεκδικεί έντονα τον Παπαπέτρου. Δεν είναι τυχαίο που οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει μπει σε διαπραγμάτευση με την πλευρά του διεθνούς φόργουορντ, για να καλύψει τις δικές του οικονομικές απαιτήσεις και οι επόμενες ώρες κρίνονται κρίσιμες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ομπράντοβιτς «χτίζει» κάτι πολύ καλό ενόψει της νέας σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση και καθώς οι εξελίξεις τρέχουν, μέσα στην ημέρα θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά το μέλλον του 28χρονου άσου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!