Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Μπερνάντο Σίλβα ενώ προχωρά για να κλείσει και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι έχει φτάσει η Μπαρτσελόνα για να αποκτήσει τον Μπερνάντο Σίλβα. Ο δημοσιογράφος Τζεράρντ Ρομέρο αποκάλυψε πως οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια έναντι λιγότερων από 80 εκατ. ευρώ, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα των Καταλανών.

Ο 27χρονος Πορτογάλος αγωνίζεται από το 2017 στη Σίτι και έχει συμβόλαιο ως το 2025, ενώ έχει πετύχει 48 γκολ και 50 ασίστ σε 249 συμμετοχές.

Προς συμφωνία με Μπάγερν για τον Λεβαντόφσκι

Αισιοδοξία πως θα επέλθει συμφωνία με την Μπάγερν επικρατεί στις τάξεις της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «The Athletic» οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων προχωρούν αρκετά γρήγορα και  η συμφωνία τους είναι κοντά, ίσως περισσότερο κοντά από οποιαδήποτε άλλη φορά.

Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι θα επέλθει συμφωνία μεταξύ των ομάδων με την μεταγραφή να ολοκληρώνεται, τελικά, και ο Πολωνός επιθετικός να αλλάζει φανέλα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!