Η Τσέλσι ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από την Μάντσεστερ Σίτι.

Παίκτης της Τσέλσι είναι πλέον και επίσημα ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος αποτελεί πλέον το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας έπειτα από την αποχώρηση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Έπειτα από τη συμφωνία των Λονδρέζων με τη Μάντσεστερ Σίτι έναντι ενός ποσού κοντά στα 53 εκατομμύρια ευρώ, ο διεθνής Άγγλος εξτρέμ πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλε».

Ο Στέρλινγκ πραγματοποίησε συνολικά 337 συμμετοχές με την Μάντσεστερ Σίτι. Σημείωσε 131 γκολ και μοίρασε 94 ασίστ. Παράλληλα, κατέκτησε τέσσερα τρόπαια της Premier League.

Η ανακοίνωση της Τσέλσι αναφέρει:

«Ένας άμεσος ντριμπλέρ που μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε θέση στην επίθεση ή ακριβώς πίσω από έναν κεντρικό επιθετικό, ο 27χρονος χρησιμοποιεί έναν τέλειο συνδυασμό ικανότητας, ταχύτητας και συγχρονισμού για να βασανίσει τους αμυντικούς, είτε με τη μπάλα στα πόδια του είτε με σταθερά. παραγωγικές τρεξίματα στην πλάτη της άμυνας». 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!