Οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν έναν λόγο λιγότερο για να... πονοκεφαλιάζουν αφού με βάση ρεπορτάζ, ο Μίντλετον χειρουργήθηκε στον καρπό.

Ο All-Star φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, Κρις Μίντλετον, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό καρπό, στις αρχές Ιουλίου. Αναμένεται να αναρρώσει πλήρως για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, κοντά στην έναρξη της κανονικής περιόδου. Αυτό ανέφεραν πηγές των Μπακς στο ESPN.

Ο Μίντλετον, ο οποίος θα κλείσει τα 31 χρόνια του τον επόμενο μήνα, είχε κατά μέσο όρο 20,1 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ σε 66 παιχνίδια με το Μιλγουόκι την περασμένη σεζόν και επιλέχθηκε για το τρίτο του All-Star. 

Ο Μίντλετον έχασε τους τελευταίους 10 αγώνες των playoffs την περασμένη άνοιξη, αφού υπέστη ζημιά στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο αριστερό γόνατο, στο 2ο παιχνίδι της σειράς του πρώτου γύρου των Μπακς με τους Σικάγο Μπουλς. Υπενθυμίζεται, ότι χωρίς τον Μίντλετον το Μιλγουόκι ηττήθηκε με 4-3 από την μετέπειτα πρωταθλητρία Ανατολής, Βοστόνη. 

Πρόκειται για έναν από τους βασικότερους παίκτες στο ρόστερ των «ελαφιών». Μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Μίνλτετον είναι ο υπ’ αριθμόν 2 αστέρας της ομάδας και η σημασία του είναι τεράστια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!