Ο Νίκολα Κάλινιτς είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα που συνεχίζει ακάθεκτη το μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε τη μετακίνηση του Νίκολα Κάλινιτς από τον Ερυθρό Αστέρα και επίσημα. Απέσπασε την υπογραφή του Σέρβου σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, όπως ανακοίνωσε ο καταλανικός σύλλογος. «Ένας νέος ήρωας φτάνει στη Βαρκελώνη» ανέφερε το μήνυμα των Καταλανών στα social media. Μάλιστα, παρουσίασαν τον Νίκολα Κάλινιτς ως… superman. 

Οι «μπλαουγκράνα» συνεχίζουν έτσι την τρελή τους… πορεία στη φετινή μεταγραφική περίοδο και ενισχύονται ακόμα περισσότερο. Και μάλιστα, με έναν πρωτοκλασάτο παίκτη επιπέδου Euroleague.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barça Basket (@fcbbasket)

Ο 30χρονος φόργουορντ αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα τη σεζόν 2021-22 στη EuroLeague. Είχε μέσο όρο 12,6 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ σε 32 αγώνες. Κέρδισε επίσης το βραβείο του MVP της Σερβικής Λίγκας, ενώ πρωταγωνίστησε στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του «στέμματος» της Αδριατικής Λίγκας. Τρομερή χρονιά για τον Κάλινιτς με λίγα λόγια.

Να θυμίσουμε πως ο Κάλινιτς βοήθησε τη Φενερμπαχτσέ να κατακτήσει την EuroLeague το 2017. Ακόμα, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έχει φορέσει και τη φανέλα της ισπανικής Βαλένθια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!