Παίκτης της Μπαρτσελόνα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Τόμας Σατοράνσκι.

Επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι ο Τόμας Σατοράνσκι. Οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τόμας Σατοράνσκι, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο επιστρέφοντας μετά από έξι χρόνια στην ομάδα από την οποία είχε φύγει για το ΝΒΑ.

Ο 31χρονος Τσέχος γκαρντ (2,01μ.) έπαιξε σε Γουίζαρντς, Μπουλς, Πέλικανς και Σπερς μετρώντας 6,9 πόντους, 4,1 ασίστ και 2,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Στην πρώτη του θητεία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο Σατοράνσκι έπαιξε σε 150 αγώνες κατακτώντας τόσο το Σούπερ Καπ όσο και δύο φορές την καταλανική λίγκα.

Με την έλευση του Τόμας Σατοράνσκι, ίσως αυτό να σημαίνει πως αποχωρεί από τη Βαρκελώνη ο Νικ Καλάθης. Ο Έλληνας guard ήδη έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες της Ευρώπης όπως τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;