Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι... κλεισμένος στη Μπαρτσελόνα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου και μένουν μόνο λεπτομέρειες.

Δεδομένη θεωρούν τα ΜΜΕ της Βαρκελώνης τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα. Τονίζουν, μάλιστα, πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας η Μπάγερν θα δώσει εντέλει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Πολωνού σούπερ σταρ.

Ο «Λέβα» δεν σκοπεύει να ταξιδέψει την Κυριακή (17/7) μαζί με τους Βαυαρούς για την περιοδεία τους στις ΗΠΑ. Βέβαια, την Τρίτη (12/7) θα συμμετάσχει στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους στο «Säbener Strassee». 

Η Μπάγερν περιμένει την Μπαρτσελόνα να ανεβάσει την προσφορά της σε ένα ποσό που θα φτάσει συνολικά τα 50 εκατ. ευρώ. Δηλαδή 45 εκατ. ευρώ σε… cash και 5 εκατ. ευρώ σε μπόνους. Οι Ισπανοί επισημαίνουν πως η τελική πρόταση της «Μπάρτσα» θα κατατεθεί μέχρι την Παρασκευή (15/7). Κι αυτό, προκειμένου να κλείσει το deal και να ταξιδέψει ο Λεβαντόφσκι μαζί της στη δική της περιοδεία στις ΗΠΑ από 23 έως 31 Μαΐου σε Μαϊάμι, Λας Βέγκας, Ντάλας και Νέα Υόρκη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Δεν θα το ξαναπούμε!