Ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της Μπαρτσελόνα για ακόμη δυο χρόνια.

Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ του Ουσμάν Ντεμπελέ! Ο 25χρονος επιθετικός θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της Μπαρτσελόνα για ακόμη δυο χρόνια.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα οι δυο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και ο Ντεμπελέ θα αγωνίζεται στην καταλανική ομάδα μέχρι το 2024. Ο παίκτης προσπάθησε να βρει κάποια πρόταση ώστε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Το ενδιαφέρον της Τσέλσι παρέμεινε σε φιλολογικό επίπεδο, ο Τσάβι τον ήθελε διακαώς στη νέα Μπαρτσελόνα και έτσι θα παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Όπως έγινε γνωστό, ο Γάλλος θα δεχθεί μείωση μισθού 40% για να συνεχίσει να φοράει τα μπλαουγκράνα. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ μετράει 150 εμφανίσεις, 32 γκολ και 34 ασίστ με την ομάδα του Τσάβι.

Παρακάτω ακολουθεί και το δημοσίευμα της παραμονής του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;