Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έδωσε κανονικά το «παρών» στο ραντεβού με το ιατρικό τιμ της Μπάγερν Μονάχου για τις απαραίτητες εξετάσεις πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Κανονικά στην προετοιμασία της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Διαψεύδοντας τη σχετική φημολογία, που τον ήθελε να έρχεται σε «ρήξη» με την διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου και να εξετάζει το ενδεχόμενο να μην δώσει το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του, ο Λεβαντόφσκι βρίσκεται στο Μόναχο, προκειμένου να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, που γίνονται στην αρχή κάθε αγωνιστικής περιόδου.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για το ποδοσφαιρικό μέλλον του «Λέβα», ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να προσφέρουν… σχεδόν τα 50 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνουν οι διοικούντες τους πρωταθλητές Γερμανίας για την παραχώρησή του.

O «Λέβα» έχει ξεκαθαρίσει προς άπαντες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψει νέο συμβόλαιο και πως θεωρεί πως ο κύκλος του στον σύλλογο έχει κλείσει. Όμως φροντίζει να φερθεί απόλυτα επαγγελματικά. Τουλάχιστον για… τώρα διότι κανείς δεν ξέρει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!