Ο Ραχίμ Στέρλινγκ πρέπει να λογίζεται ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, αφού οι Λονδρέζοι τα βρήκαν με την Μάντσεστερ Σίτι στα 60 εκατ. ευρώ.

Έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του μοιάζει να είναι ο Ραχίμ Στέρλινγκ. Η Τσέλσι τα βρήκε σε όλα με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, με το deal να κλείνει στα 60 εκατ. ευρώ και ο Στέρλινγκ να αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Τοντ Μπόελι από τη στιγμή που ανέλαβε τους «μπλε».

Ο Στέρλινγκ τα είχε βρει εδώ και ημέρες με την Τσέλσι και απέμενε η συμφωνία ανάμεσα στους Λονδρέζους και τη Σίτι, η οποία τελικά επετεύχθη. Έτσι θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο συνεργασίες με τους Λονδρέζους, ενώ θα υπάρξει και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Άγγλος μετακόμισε το 2015 από την Λίβερπουλ στην Σίτι έναντι 52 εκατομμυρίων ευρώ. Στα επτά χρόνια που έμεινε στο Μάντσεστερ κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Αγγλίας, 1 Κύπελλο και 3 League Cup. Ακόμα σημείωσε 131 γκολ σε 339 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις με τους «πολίτες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;