Ο Τζέρι Γουέστ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάικλ Τζόρνταν εξηγώντας γιατί είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών.

Ο Τζέρι Γουέστ εξήγησε με τα πιο απλά λόγια για ποιο λόγο είναι ο Μάικλ Τζόρνταν ο κορυφαίος όλων των εποχών. Χωρίς να αναλύσει τίποτα ιδιαίτερο, χωρίς να «γλείψει» τον MJ23, εξήγησε αυτό που πάνω κάτω όλοι ξέρουν.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

«Πιθανόν ο δικός μου αγαπημένος παίκτης μου όλων των εποχών είναι ο Μάικλ Τζόρνταν. Γνωρίζω πολλούς άλλους εκπληκτικούς παίκτες και ειλικρινά έχω εμπλακεί μαζί τους, αλλά για μένα αυτός είναι η επιτομή του τι θεωρώ ότι είναι σπουδαίο σ’ έναν παίκτη.

Κάποιος που έχει την ικανότητα να παίζει στις δύο πλευρές του παρκέ, η ομάδα του νικάει, στις τελευταίες περιόδους πρόκειται να είναι εκεί. Πιο σημαντικό όμως, αγαπώ τον Μάικλ σαν αδερφό. Έχεις μια ευκαιρία να περάσεις χρόνο μαζί του και ποτέ δεν αλλάζει. Γι’ αυτό μου αρέσει».

Δείτε το βίντεο με τα λόγια του Τζέρι Γουέστ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!