Η Μπαρτσελόνα χωρίζει δρόμους με τον Σαμουέλ Ουμτιτί, ο οποίος έχει δύο προτάσεις στα χέρια του για να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα».

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί φεύγει από την Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και στη Φιορεντίνα ή στη Γαλλία και στην Ρεν. Κι αυτό γιατί ο Τσάβι τον έχει θέσει εκτός του βασικού σχεδιασμού.

Η ομάδα της Φλωρεντίας είναι στις τελικές επαφές με τον 28χρονο Γάλλο στόπερ. Ο Ουμτιτί έχει συμβόλαιο με τους Καταλανούς, μέχρι το 2023. Ωστόσο, η Ρεν μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του. Ο Ουμτιτί, γεννημένος στο Καμερούν, μετακινήθηκε το 2016 από τη Λιόν στην Μπαρτσελόνα, αλλά τα τελευταία χρόνια ήταν εκτός βασικής ενδεκάδας. Είχε εκφράσει ξανά στο παρελθόν την επιθυμία του να αποχωρήσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πλέον, μελετά τις δύο επιλογές του και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τους «μπλαουγκράνα».

Μπαρτσελόνα: Συναντήθηκαν Τσάβι και Λεβαντόφσκι

Η Μπαρτσελόνα δεν θα ησυχάσει αν δεν πάρει τον Λεβαντόφσκι. Και στο «κόλπο» για να τον αποκτήσουν έχει μπει και ο Τσάβι. Οι δυο τους, απήλαυσαν τις διακοπές τους στην Ιμπιζα και όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», είχαν συνάντηση. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Και παρά το γεγονός ότι δεν είχαν προγραμματίσει να βρεθούν δια ζώσης, ο Πολωνός επιθετικός και ο Ισπανός προπονητής, συζήτησαν για λίγο, με αντικείμενο μία ενδεχόμενη συνεργασία τους στην Μπαρτσελόνα.

Ο «Λέβα» είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην Ευρώπη την τελευταία διετία. Kαι παρά τα 33 του χρόνια, παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Πολωνός άσος έχει εκφράσει δημοσίως την επιθυμία να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου και να ενταχθεί στους Καταλανούς, όμως οι Βαυαροί έχουν απορρίψει κάθε σχετική πρόταση των «μπλαουγκράνα», απαιτώντας «ακατέβατα» 50 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του.

Από την πλευρά του, ο 42χρονος τεχνικός θα ήθελε πολύ να έχει υπό τις οδηγίες του τον έμπειρο γκολτζή και να «κτίσει επάνω του» την επιθετική λειτουργία της ομάδας του.

Σε κάθε περίπτωση, το αργότερο μέχρι τα μέσα του μήνα, εκτιμάται πως το θέμα θα έχει λήξει, με πιθανότερο ενδεχόμενο την ένταξη του Λεβαντόφσκι στην ομάδα της Καταλoνίας. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;