Η Νάπολι φαίνεται πως βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα με τον Κέιλορ Νάβας της Παρί Σεν Ζερμέν να είναι η πρώτη της επιλογή.

Η Νάπολι ήρθε σε επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν για να αποκτήσει τον Κέιλορ Νάβας και να τον εντάξει στο δυναμικό της. Η διοίκηση της Παρί είναι θετική στην προοπτική παραχώρησης του πολύπειρου Κοσταρικανού γκολκίπερ. Σε αυτό φυσικά συμβάλει το γεγονός πως έχει ήδη στο ρόστερ της τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Νάπολι ήδη έχει κάνει τις πρώτες επαφές με την ιδιοκτησία των Παριζιάνων. Ο Κέιλορ Νάβας έχει συμβόλαιο έως το 2024 με την Παρί Σεν Ζερμέν. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ντιμπάλα έχει… πρόσκληση για τη Νάπολι

Ο Πάουλο Ντιμπάλα, έφυγε από την Γιουβέντους μετά από επτά χρόνια σημαντικής θητείας με την «γηραιά κυρία». Πλέον, είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι τώρα, πιθανότερος προορισμός του διεθνή Αργεντινού, είναι το Μιλάνο και η Ιντερ.

 Ωστόσο, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport», ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Τζούνιορ, υιός του αείμνηστου «Ντιεγκίτο», κάλεσε τον 28χρονο μέσο και συμπατριώτη του, να επιλέξει την Νάπολι.

«Ελα στην Νάπολη, Πάουλο. Εδώ θα σε αγαπήσουν σαν βασιλιά», έγραψε χαρακτηριστικά ο υιός Μαραντόνα σε ανάρτηση του στο Instagram, χωρίς, προς το παρόν, να λάβει απάντηση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;