Ο Παναθηναϊκός έχει καταλήξει για φορ στην περίπτωση του Ρικάρντο Γκόμεζ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Παρτιζάν.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αφήσει σε καμία περίπτωση σε… δεύτερη μοίρα το θέμα της απόκτησης του βασικού φορ. Του παίκτη ο οποίος θα κληθεί να δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι “πράσινοι” στο εύκολο γκολ εδώ και μια πενταετία. Ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα. 

Σαφώς και η ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής μοιάζει πολύ πιο “επείγουσα” στην παρούσα φάση. Αυτό φάνηκε και με την απόκτηση του 22χρονου διεθνούς Σλοβένου μέσου, Άνταμ Τσέριν. Το ίδιο ισχύει και για το «δεκάρι», αλλά και την αναμονή στην υπόθεση του διεθνούς Αυστριακού μέσου, Αλεσάντρο Σεπφ. Το θέμα του επιθετικού κορυφής, όμως, παραμένει βασικό ζητούμενο για τον Σέρβο τεχνικό του “τριφυλλιού”.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Νο1 στόχος του “τριφυλλιού” για τη συγκεκριμένη θέση έχει ήδη εντοπιστεί και πρόκειται για τον 30χρονο επιθετικό της Παρτιζάν, Ρικάρντο Γκόμες. Διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι, έκανε μία καταπληκτική σεζόν με την ομάδα του Βελιγραδίου, με 38 γκολ και 8 ασίστ σε 54 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Μία πολύ δύσκολη περίπτωση δεδομένα, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 με τον σερβικό σύλλογο. Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ρικάρντο Γκόμες επιβεβαιώνεται κι από τα σερβικά ΜΜΕ, με την επισήμανση πως παρότι δεν έχουν εκκινήσει ακόμη διαπραγματεύσεις. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;