Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το μεταγραφικό του... κυνήγι και φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι την περίπτωση του Αυστριακού, Αλεσάντρο Σεπφ.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το μεταγραφικό του… κυνήγι. Ειδικότερα, προχωράει για να τελειώσει μέσα στις επόμενες ημέρες το θέμα του ενός (εκ των δύο) δημιουργικών χαφ που αναζητά. Σε πρώτο πλάνο, η περίπτωση του διεθνούς Αυστριακού μέσου, Αλεσάντρο Σεπφ. Ο Σεπφ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη γερμανική Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Ο 28χρονος μέσος, προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου και παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε στην πρώτη ομάδα των… μόνιμων πρωταθλητών Γερμανίας, είχε μία πολύ καλή πορεία στα τμήματα υποδομής της. Εικοσιένα ματς 5 γκολ στην U17, 31 ματς, 6 γκολ, 2 ασίστ στην U19 και στη Β’ ομάδα των Βαυαρών 65 ματς, 22 γκολ και 12 ασίστ.

Στη συνέχεια μετακόμισε στη Νυρεμβέργη για μία διετία (2014-2016). Εκεί κατέγραψε 11 γκολ και 13 ασίστ σε 55 αγώνες. Στη συνέχεια έπαιξε για μία πενταετία στη Σάλκε μετρώντας 142 ματς, με 16 γκολ και 10 ασίστ. Μετά τον υποβιβασμό των «βασιλικών μπλε» πήγε το περασμένο καλοκαίρι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ όπου είχε 1 γκολ και 3 ασίστ σε 33 αγώνες.

Ο υποβιβασμός της Αρμίνια άνοιξε το «παράθυρο» που είχε στο συμβόλαιό του κι έχει την ευκαιρία να μείνει ελεύθερος. Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο να εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του, αλλά να έχει ήδη πραγματοποιήσει τον πρώτο κύκλο συζητήσεων με τον ίδιο και με τον ατζέντη του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;