Δυναμικά κινείται ο Ολυμπιακός για την περίπτωση του Άλεκ Πίτερς, του 27χρονου power forward που πλέον έχει εμπειρία από την Euroleague.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «δυναμώσουν» το ρόστερ τους ακόμα περισσότερο. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και το Final 4 θέλουν να γίνουν… σταθερές για τους Πειραιώτες. Γι’ αυτό και δεν θέλουν να ξεκινήσουν τη σεζόν τους ούτε με μία «τρύπα» στο δυναμικό τους.

Αυτή την περίοδο, αυτό το κενό εντοπίζεται στις θέσεις των φόργουορντ. Ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ και ο Γιώργος Πρίντεζης αποχώρησαν. Ο Σάσα Βεζένκοβ είναι στο στόχαστρο του ΝΒΑ. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Η περίπτωση του Άλεκ Πίτερς βρισκόταν εδώ και καιρό στο μικροσκόπιο και φαίνεται πως προκρίνεται τις τελευταίες ώρες.

Ο 27χρονος Αμερικανός έχει εμπειρία από την Ευρώπη. Έπαιξε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην Αναντολού Εφές και στη Μπασκόνια. Είναι ένας καταπληκτικός σουτέρ και πλέον έχει σημαντική εμπειρία από το επίπεδο της EuroLeague. Ένα στοιχείο που ψάχνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στους αθλητές στους οποίους επενδύει.

Ο Πίτερς έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Βαλπαράισο από το 2013 έως το 2017. Έγινε draft στο νούμερο 54 από τους Φοίνιξ Σανς το 2017 και αγωνίστηκε μαζί τους για μία σεζόν. Στην ΤΣΣΚΑ σούταρε με 43.3% στο τρίποντο σε 36 αγώνες. Στην Αναντολού Εφές σούταρε με 41.7% σε 27 ματς και στη Μπασκόνια με 44.7% σε 33 αναμετρήσεις της EuroLeague.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;