Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το «αντίο» και το «εις το επανιδείν» του στους φίλους του Ολυμπιακού θέλησε να πει ένα ακόμα «ευχαριστώ».

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν κάτι παραπάνω από σημαία του Ολυμπιακού. Κάτι σημαντικότερο από ένας απλός αθλητής της ομάδας. Και η σχέση με τον κόσμο των Πειραιωτών ήταν μεγαλύτερη από αυτή οποιουδήποτε παίκτη με τους οπαδούς. Γι’ αυτό και το «αντίο» που είπε στο ΣΕΦ δεν μπορούσε να είναι το μοναδικό. Ήθελε να πει ακόμα ένα. Με καθαρό μυαλό. Να πει όσα ξέχασε. Να ξαναπεί όσα ένιωθε σημαντικά.

Έτσι, θέλησε να αποχαιρετήσει -και-μέσω social media τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.  Ένα «μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με βοηθήσατε να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. 

 Η ανάρτηση που έκανε ο  Γιώργος Πρίντεζης στο Ιnstagram:

«Είναι από τις φορές που θες τόσα να πεις αλλά τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα που νιώθεις… Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με βοηθήσατε να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο, που με στηρίξατε στις δύσκολες στιγμές μου και που πανηγυρίσαμε μαζί στις επιτυχίες! Θα μου λείψετε πάρα πολύ, όμως όπως είπαμε, θα τα λέμε πιο συχνά πλέον και από πιο κοντά. Όπως παλιά…

Σας αγαπω πολυ!»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!