Οι Γιούτα Τζαζ έκαναν το «μπαμ» της ημέρας αποφασίζοντας να προχωρήσουν σε ανταλλαγή του Γκομπέρ στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Οι Γιούτα Τζαζ κατάφεραν να δημιουργήσουν νέα αναστάτωση στο ΝΒΑ. Κι αυτό γιατί αποφάσισαν να ανταλλάξουν τον Ρουντί Γκομπέρ στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ του Έιντριαν Βοϊναρόβσκι του ESPN.

Ο 30χρονος Γάλλος σέντερ, ο οποίος είναι τρεις φορές All-Star του NBA και έχει αναδειχθεί αμυντικός της χρονιάς ισάριθμες φορές στην καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, φημολογούνταν εδώ και καιρό ότι θα γινόταν ανταλλαγή από τη Γιούτα. Και σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση.

Σε αντάλλαγμα, η Μινεσότα θα στείλει τους Μαλίκ Μπίσλι, Πάτρικ Μπέβερλι, Ουόκερ Κέσλερ, Τζάρεντ Βάντερμπλιτ, Λεάντο Μπολμάρο και τέσσερα draft picks πρώτου γύρου στη Γιούτα.

Λαβίν πενταετίας στους Μπουλς

Ο Ζακ ΛαΒίν συμφώνησε σε πενταετή επέκταση του συμβολαίου με τους Σικάγο Μπουλς, ύψους 215 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Klutch Sports Group.

Ο 27χρονος γκαρντ ήταν έτοιμος να γίνει free agent χωρίς περιορισμούς για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ΝΒΑ.

Ο ΛαΒίν αναδείχθηκε All-Star για δεύτερη σερί σεζόν, καθώς είχε μέσο όρο 24,4 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ σε 67 αγώνες το 2021-22, στην τελευταία σεζόν της τετραετούς συμφωνίας με τους «Ταύρους», αξίας 78 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;