Ο Νεϊμάρ δεν θεωρείται κομμάτι της Παρί Σεν Ζερμέν εδώ και καιρό και ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα άμεσα.

Νεϊμάρ μένει, Νεϊμάρ φεύγει. Κάπως έτσι κυλάει η φημολογία για το μέλλον του Βραζιλιάνου αστέρα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουϊς Κάμπος, έχει θέσει τον Νεϊμάρ στον κατάλογο με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, την ώρα που οι Καταριανοί ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Γαλλίας, φέρονται να είναι σύμφωνοι με αυτήν την εξέλιξη.

Παράλληλα, τις τελευταίες ημέρες, εντείνεται η φημολογία, για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει Γιουβέντους, Τσέλσι, Νιουκάστλ και Σάντος.

Αναπόφευκτα όμως, οι υψηλότατες απολαβές του κορυφαίου επιθετικού, περιορίζουν σε ελάχιστους τους συλλόγους που θα μπορούσαν να τον ικανοποιήσουν οικονομικά. Κι αυτό γιατί αυτές υπολογίζονται στα 36 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Δεν τα λες και λίγα.

Ως πιθανότερη εξέλιξη, θεωρείται ο δανεισμός του Νεϊμάρ. Δεν αποκλείεται βέβαια και μία μεταγραφή κοντά στα 50 εκατομμύρια, ποσό που απέχει πολύ από τα 222 εκ. ευρώ, που δαπάνησαν οι Καταριανοί για να τον αποκτήσουν. 

Οπως αποκαλύπτουν γαλλικά και ισπανικά ΜΜΕ, τις τελευταίες ώρες υπάρχει σοβαρή εξέλιξη στο ζήτημα. Ο Νεϊμάρ φαίνεται, επιτέλους, έτοιμος να φύγει από το Παρίσι, κάτι που δεν συνέβαινε νωρίτερα στην σεζόν. Και σύμφωνα με το TV3, την καταλανική δημόσια τηλεόραση, ο Βραζιλιάνος άσος έχει επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Ο 30χρονος επιθετικός, επιθυμεί να επιστρέψει και -αυτήν την φορά- οι ιθύνοντες της Παρί ΣΖ μάλλον θα τον αφήσουν να φύγει, μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!