Ο Τιάγκο Σίλβα φαίνεται πως ζήτησε την άφιξη του Νεϊμάρ στην Τσέλσι σε περίπτωση που ισχύουν οι φήμες και φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Τιάγκο Σίλβα ζήτησε να έρθει στην Τσέλσι ο… Νεϊμάρ. Όσες φορές και να το γράψουμε μας φαντάζει το ίδιο αλλόκοτο. Πιθανότατα, όσες φορές κι αν το διαβάσετε κι εσείς να έχετε την ίδια άποψη.

Κι όμως. Ισχύει. Ο Τιάγκο Σίλβα ζήτησε τον Νεϊμάρ στην Τσέλσι. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός των «μπλε» θα ήθελε να δει τον «σούπερ φίλο» του, Νεϊμάρ, να φτάνει στο Λονδίνο, εάν επαληθευθούν οι φήμες για αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Αφήστε τον να έρθει στην Τσέλσι. Αν πρέπει να φύγει, πρέπει να πάει εκεί» είπε ο 37χρονος αμυντικός σήμερα το απόγευμα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον πρώην συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, κατά τη διάρκεια διαφημιστικής εκδήλωσης στην Ρεσίφε, στα βορειοανατολικά της Βραζιλίας.

«Νεϊμάρ, δεν αξίζει καν να μιλήσουμε για το ταλέντο του, οι εμφανίσεις του μιλούν από μόνες τους. Επιπλέον, είναι ένας μεγάλος φίλος» πρόσθεσε χαμογελώντας ο πρώην αρχηγός του παριζιάνικου συλλόγου, στον οποίο αγωνίστηκε για οκτώ σεζόν, στις τρεις εκ των οποίων με τον Νεϊμάρ. «Ελπίζω να γίνει πραγματικότητα, να μην μείνουμε σε φήμες. Προς το παρόν δεν γνωρίζω τίποτα» πρόσθεσε.

Ο 30χρονος Νεϊμάρ επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν τον Μάιο του 2021 έως το 2025. Η σεζόν 2021-22 ήταν η λιγότερο παραγωγική ατομικά σεζόν του από τότε που αγωνίζεται στην Ευρώπη, με 13 γκολ και 8 ασίστ σε 28 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!