Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μολδαβού μέσου της Μπενεβέντο, Αρτούρ Ιονίτα, που θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε περίοδο μεταγραφικού… οίστρου και η όρεξή του δεν έχει κοπάσει. Ο Μολδαβός μέσος της Μπενεβέντο, Αρτούρ Ιονίτα, είναι ο νέος στόχος του «τριφυλλιού» σύμφωνα με ρεπορτάζ.

Τα ΜΜΕ της Ιταλίας αναφέρουν συγκεκριμένα πως ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα. Το συμβόλαιό του, ωστόσο, λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Η Μπενεβέντο θέλει να χτίσει ξανά το ρόστερ της και πολλοί παίκτες βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο 31χρονος, που απασχολεί τους πράσινους, οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή.

Να σημειωθεί πως ο Ιονίτα αγωνίζεται κυρίως ως «8αρι», όμως έχει παίξει τόσο και ως «6». Είναι καλός χειριστής της μπάλας ενώ χρησιμοποιεί με την ίδια άνεση το δεξί όσο και το αριστερό.

Στη Μπενεβέντο αγωνίζεται από τον Σεπτέμβριο του 2020, από όταν αποχώρησε από την Κάλιαρι, στην οποία αγωνιζόταν την τετραετία 2016-2020.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!