Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να απεμπλακεί από τον Νεϊμάρ, τον πρόσφερε στην Γιουβέντους που όμως αδυνατεί να καλύψει το συμβόλαιό του.

Έτοιμη να προχωρήσει σε μία σαρωτική αλλαγή στο ρόστερ της μοιάζει να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί έχει στη «μαύρη λίστα» του τον Νεϊμάρ, τον οποίο. Σύμφωνα με όσα γράφει η AS, οι Γάλλοι τον έχουν προτείνει στη Γιουβέντους.

Η ιταλική ομάδα δεν δείχνει αρνητική να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σταρ όμως το υψηλό συμβόλαιο του είναι κάτι που προβληματίζει.

Αυτός όμως που έχει το πάνω χέρι σε αυτή την υπόθεση είναι μόνο ο Νεϊμάρ. Πριν από έναν χρόνο ανανέωσε μέχρι το 2025 και είχε μπει ρήτρα σύμφωνα με την οποία, αν ίδιος το επιθυμεί, από τον προσεχή Ιούλιο μπορεί αυτή η συμφωνία να επεκταθεί μέχρι το 2027!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα υπάρξουν σκληρές διαπραγματεύσεις. Το συνολικό ποσό που εκτιμάται πως θα λάβει ο παίκτης μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του ξεπερνάει τα 150 εκατ. ευρώ, μαζί τα όποια μπόνους υπάρχουν επίτευξης στόχων ή της διαχείρισης της εικόνας του με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

Η Γιουβέντους θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος. Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούν να κινηθούν για την απόκτηση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έδωσε τη θετική του εισήγηση σχετικά με την πιθανή κίνηση για την απόκτηση του Νεϊμάρ. Μένει να δούμε αν όλα αυτά τα σενάρια ευσταθούν και η Γιουβέντους επιχειρήσει να αποκτήσει τον Νεϊμάρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!