Ο Ριγιάντ Μαχρέζ αναμένεται να υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι ως το 2024 - Ακολουθεί ο Ρόντρι στις ανανεώσεις.

Ο Ρίγιαντ Μαχρέζ αποδέχτηκε την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για ανανέωση. Το επόμενο διάστημα πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «σίτιζενς».

Ο Αλγερινός διεθνής επιθετικός είναι βασικό στέλεχος στη Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα και τον θέλει στο «Έτιχαντ» του χρόνου. Το επόμενο διάστημα θα επεκτείνει κατά ένα χρόνο το συμβόλαιο του, έως το καλοκαίρι του 2024. Ο Ισπανός τεχνικός έχει εκφράσει κατ’ επανάληψη την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Μαχρέζ. Δεν δημιουργεί απορία, λοιπόν, το γεγονός πως η ομάδα τον θέλει για ακόμα δύο χρόνια στο ρόστερ της. 

Μετά τον Μαχρέζ η διοίκηση των «πολιτών»  θα ολοκληρώσει τις επαφές και με τον Ρόντρι για την επέκταση και του δικού του συμβολαίου. Εξίσου σημαντικός για τον Πεπ Γκουαρντιόλα. «Όπλο» στα χέρια του Ισπανού τεχνικού, τον έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους παίκτες της ομάδας. Το χρονικό διάστημα για το οποίο θα ανανεώσει παραμένει άγνωστο ως τώρα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!