Η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ριάντ Μαχρέζ, του οποίου ζήτησε την παραμονή ο Γκουαρντιόλα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιθυμεί την παραμονή του Ριάντ Μαχρέζ στη Μάντσεστερ Σίτι. Έτσι η διοίκηση του κλαμπ ετοιμάζεται να καταθέσει στον ποδοσφαιριστή πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα η Σίτι έχει προσφέρει στον Μαχρέζ συμβόλαιο γι’ ακόμα μία σεζόν, αφού το υπάρχουν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις εντός των επόμενων εικοσιτετράωρων.

Ο Μαχρέζ μεταγράφηκε στη Σίτι το καλοκαίρι του 2018 από τη Λέστερ έναντι 68 εκατ. ευρώ. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 47 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με 24 γκολ και 9 ασίστ.

Παρακάτω ακολουθεί και το δημοσίευμα που δείχνει τις προθέσεις της Μάντσεστερ Σίτι σχετικά με το συμβόλαιο του Μαχρέζ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!