Ο Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται πως το γύρισε στους... πιτσιρικάδες και θέλει να εμπλουτίσει τη Λίβερπουλ με τα μεγαλύτερα ταλέντα της αγοράς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ σχεδιάζει όχι μόνο τη Λίβερπουλ της νέας σεζόν, αλλά και την ομάδα της επόμενης δεκαετίας. Ψάχνει επισταμένως και προσελκύει νέα μεγάλα αστέρια στο «Ανφιλντ». Οι «κόκκινοι» δεν φαίνεται να ησυχάζουν. Και φυσικά ούτε ο ίδιος ο Κλοπ. Θέλει όλα τα «αστέρια» στη Λίβερπουλ. Μετά την απόκτηση του 19χρονου Πορτογάλου επιθετικού, Φάμπιο Καρβάλιο, από τη Φούλαμ, και του 18χρονου δεξιού μπακ της Αμπερντίν, Κάλβιν Ράμσεϊ, επόμενος στόχος είναι ο φορ της Σάντος, Μάρκος Λεονάρντο.

Ο 19χρονος επιθετικός χαρακτηρίζεται ως ο νέος Ρομάριο. Και όχι άδικα. Ήδη έχει στο ενεργητικό του 24 γκολ σε 91 συμμετοχές, με το κόστος της μεταγραφής να φθάνει τα 30 εκατ. ευρώ. Επίσης ο Κλοπ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της Λίβερπουλ και έναν Ιρλανδό. Τον μόλις 15 ετών επιθετικό της Ντέρι Σίτι, Τρεντ Κονέ-Ντόχερτι, ο οποίος θεωρείται από τους ειδικούς ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βρετανικού ποδοσφαίρου.

Συνεχείς προσθήκες για τη Λίβερπουλ που επενδύει. Χρόνο, χρήμα αλλά με φόντο ένα μέλλον καθιέρωσης στην κορυφή. Τόσο της Αγγλίας όσο και της Ευρώπης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!