Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ, τον 18χρονο δεξιό μπακ Κάλβιν Ράμσεϊ.

Ο Κλοπ πρέπει να έχει εντυπωσιαστεί εξαιρετικά από έναν παίκτη για να τον… υμνήσει. Άλλωστε, είναι αναμενόμενο πως για να αξίζει κάποιος παίκτης την προσοχή του, θα πρέπει να είναι ταλεντάρα. Ούτε καν πολλά υποσχόμενος. Πρέπει να είναι… διαμαντάκι.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε (19/6) την απόκτηση του 18χρονου δεξιού μπακ Κάλβιν Ράμσεϊ από την Αμπερντίν. Ηταν η τρίτη μεταγραφή και οι δύο προηγούμενοι ήταν οι Φάμπιο Καρβάλιο και ο Ντάργουιν Νούνιες. Ο Ράμσεϊ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και θα φορά τη φανέλα με το νούμερο «22». Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του νεαρού άσου:

«Είναι μόλις 18 ετών και έχει το μέλλον μπροστά του. Εχει μεγάλες δυνατότητες, αρκεί να δουλέψει σκληρά και είμαι σίγουρος πως θα το κάνει. Μου αρέσουν πολλά σε αυτόν: Είναι αθλητικός, έξυπνος, με  καλή τεχνική κατάρτιση, καλός χαρακτήρας και το κυριότερο διψασμένος για να μάθει περισσότερα. Πιστεύω πως κάναμε μια καλή μεταγραφή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!