Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει βάλει στο μάτι το δεξί μπακ της Σέλτικ και θα δώσει τη μάχη της για να τον φέρει στην ισπανική πρωτεύουσα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συμφώνησε σε όλα με τον Αξελ Βίτσελ, που μένει ελεύθερος από τη Ντόρτμουντ. Ο Βέλγος διεθνής μέσος αγωνίζεται στην Μπορούσια από το 2018 και έχει συνολικά στο ενεργητικό του 105 συμμετοχές και δέκα γκολ.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο 33χρονος διεθνής μέσος είναι στα σχέδια του Ντιέγκο Σιμεόνε για το καλοκαίρι. Ο Τσόλο έχει ζητήσει από τη διοίκηση της πρωταθλήτριας Ισπανίας την απόκτηση του και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί.

Αλλά δεν μένει στον Βίτσελ η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Σιμεόνε θέλει ακόμα έναν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Γιόσιπ Γιουράνοβιτς από τη Σέλτικ. Ο 26χρονος Κροάτης διεθνής μπακ ήδη έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Μαδρίτης και απομένει η συναίνεση των πρωταθλητών Σκωτίας.

Φυσικά, ο Γιουράνοβιτς αποτελεί «όπλο» στη φαρέτρα των Κελτών και δύσκολα θα τον παραχωρήσουν. Τουλάχιστον όχι χωρίς… μάχη. Οικονομικής φύσεως τουλάχιστον, αφού όπως όλα δείχνουν θα «τσιμπήσουν» την Ατλέτικο στο οικονομικό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!