O Έρλινγκ Χάαλαντ λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του στη Μάντσεστερ Σίτι απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ανδαλουσία ως.. DJ.

Ξέραμε πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι τυπάρα; Το ξέραμε. Ξέραμε πως αρέσκεται ιδιαιτέρως στο να περνάει καλά; Κι αυτό το ξέραμε. Άρα η είδηση πως έκανε τον DJ σε κλαμπ στην Μπαρμπέγια, δεν θα μας έκανε φοβερή εντύπωση. Και πράγματι δεν μας κάνει.

Ο Νορβηγός άσος της Μάντσεστερ Σίτι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές λίγο πριν επιστρέψει στα γήπεδα και την προετοιμασία των «σίτιζενς». Τις τελευταίες αυτές ημέρες… ξεγνοιασιάς, ο Χάαλαντ βρέθηκε στη Μπαρμπέγια. Βουτιές, καλοπέραση και φυσικά διασκέδαση σε γνωστά κλαμπ της περιοχής.

Σε ένα από αυτά που βρέθηκε, λοιπόν, ανέβηκε στα… decks μετά από πρόσκληση των ιθυνόντων. Φόρεσε τα ακουστικά του, έπαιξε μουσική και φυσικά τράβηξε βίντεο για να θυμάται τις στιγμές αυτές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!