Ο Παναθηναϊκός «πονάει» στις θέσεις «8» και «10» και σκοπεύει πριν την έναρξη της προετοιμασίας του να ενισχυθεί και στις δύο θέσεις.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να «ψάχνεται» για την ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής και δη στις θέσεις «8» και «10». Μαουρίσιο και Λούντκβιστ αποχώρησαν, το συμβόλαιο του Βιγιαφάνιες λήγει και ο Γκατσίνοβιτς επιστρέφει στη Χόφενχαϊμ. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Γι’ αυτό ο στόχος των «πράσινων» είναι μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το Βάλχζε της Αυστρίας στις 5 Ιουλίου να έχει αποκτηθεί τουλάχιστον ένας κεντρικός δημιουργικός μέσος. Ανεξάρτητα της εξέλιξης στην «ανοικτή» υπόθεση του Αργεντινού Ντομίνγκο Μπλάνκο.

Νούμερο ένα στόχος φαίνεται πως είναι η απόκτηση του Ολλανδού μέσου Μαρκ Ντίμερς της Φέγενορντ. Ο 28χρονος κεντρικός μέσος είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό και το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Φέγενορντ ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στο γόνατο.

Έμεινε εκτός για περίπου 4 μήνες κι όταν επανήλθε σε πλήρη δράση, παραχωρήθηκε απ’ το κλαμπ του Ρότερνταμ δανεικός για 6 μήνες στο Ανόβερο (Β’ Γερμανίας) για να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Στη Γερμανία ο Ντίμερς ήταν βασικός σ’ όλο το β’ μισό της περσινής σεζόν μετρώντας 16 συμμετοχές με μία ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!