Μια ανάσα από το να ανακοινώσει τον Ντιβόκ Οριγκί βρίσκεται η Μίλαν!

Στην Ιταλία θα βρεθεί τις επόμενες ώρες ο Ντιβόκ Οριγκί! Ο Βέλγος στράικερ αποχώρησε από τη Λίβερπουλ και αναμένεται σύντομα στο Μιλάνο για λογαριασμό της Μίλαν.

Ο Οριγκί αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Αυτό αναμένεται να έχει διάρκεια τεσσάρων ετών, ενώ θα λαμβάνει ετησίως ένα ποσό γύρω στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

H μεταγραφή του Οριγκί θα είναι η πρώτη της Μίλαν ενόψει της νέας σεζόν. Ο Βέλγος στράικερ αποχωρεί από τη Λίβερπουλ μετά από μια τετραετία.

Παρακάτω ακολουθεί και το δημοσίευμα που δείχνει την μετακίνηση του Οριγκί στη Μίλαν:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!