Για οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Σίμε Βρσάλικο κάνει λόγο η «AS», με τον Κροάτη δεξιό μπακ να αναμένεται στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Σίμε Βρσάλικο!

Την περασμένη εβδομάδα ήρθε στην Ελλάδα και συμφώνησε προφορικά με τον Ολυμπιακό προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά. Ο Κροάτης μπακ το έχει πάρει απόφαση να φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού ούτε η πρόταση που του έγινε τον καλύπτει, αλλά ούτε και ο ρόλος που θα έχει στην ομάδα.

Όπως αναφέρει η «AS», ο Βρσάλικο έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και μάλιστα την Τρίτη (28/6) αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Το deal των δύο πλευρών είναι για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα. Δεν αποκλείεται έστω και για λίγες ημέρες να βρεθεί στην Αυστρία.

Ο Σίμε Βρσάλικο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ατλέτικο. Τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2016 από τη Σασουόλο, έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μεσολάβησε ένας μονοετής δανεισμός στην Ίντερ τη σεζόν 2018/19. Η Ατλέτικο είχε κάνει πρόταση στον Βρσάλικο για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη δύο χρόνια. Ωστόσο, οι αποδοχές του θα ήταν μειωμένες κατά 50% και δεν θα είχε τον ρόλο του βασικού. Επομένως αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!