Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, θέλοντας να κάνει την υπέρβαση για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει το “μπαμ” στο μεταγραφικό παζάρι, με την απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 30χρονου δεξιού οπισθοφύλακα, με στόχο να τον αποκτήσουν και να ενισχυθούν σημαντικά στην αμυντική γραμμή τους.

Ο Ολυμπιακός τον έφερε στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει εκτενέστερα μαζί του. Στο πλαίσιο των συζητήσεων μάλιστα, ξεναγήθηκε τόσο στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη όσο και στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Ο Βρσάλικο έμεινε ικανοποιημένος με τα όσα είδε και άκουσε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και η υπόθεση είναι σε πάρα πολύ καλό σημείο. Πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστιο συμβόλαιο και φυσικά αν επιτευχθεί το deal, θα αποτελεί τεράστιο «μπαμ».

Το προφίλ του Σίμε Βρσάλικο

Οι συστάσεις για τον Σίμε Βρσάλικο είναι… περιττές! Γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 1992 στην πόλη Ζαντάρ της Κροατίας και θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού ποδοσφαίρου.

Ξεκίνησε την καριέρα του στα παιδικά τμήματα της Ζαντάρ και συνέχισε στις ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Έκανε το ντεμπούτο του στο κροατικό πρωτάθλημα ως δανεικός στη Λοκομοτίβα, σύλλογος ο οποίος έχει ειδική σχέση με την Ντιναμό. Επέστρεψε στην τελευταία πριν από τις γιορτές και πρόλαβε να κάνει 9 εμφανίσεις μέχρι το τέλος της σεζόν στο πρωτάθλημα. Τα επόμενα τρία χρόνια καθιερώθηκε ως βασικός και βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ.

Το καλοκαίρι του 2013 πήρε μεταγραφή για την ιταλική Τζένοα για ένα ποσό γύρω στα 4 εκατ. ευρώ. Από το 2016 είναι παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ τη σεζόν 2018-2019 είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Ίντερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!