Ο Τζακ Γκρίλις θέλει να περνάει καλά και με κάθε ευκαιρία το αποδεικνύει - Έδωσε 100.000 μόλις σε ένα Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας.

Ο Τζακ Γκρίλις ζει όπως παίζει. Ελεύθερος. Άνετος. Μύστης. Δεν διστάζει να τα… σκάσει για να περάσει καλά. Και όχι όπου κι όπου. Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Sun, αναφέρει πως ο μέσος της Σίτι και της Εθνικής Αγγλίας επέλεξε ως προορισμό διακοπών το Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με τα ταμπλόιντ της χώρας, ο Γκρίλις περνάει ιδιαίτερα καλά στις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Άγγλος εμφανίστηκε σε πολλά μέρη αυτό το Σαββατοκύριακο και παντού φαίνεται πως πέρασε τέλεια. Με… ζωηρή παρέα και φουσκωμένη πιστωτική κάρτα. Σαν σωστός Άγγλος δηλαδή. 

Μάλιστα, φημολογείται πως σε μια ημέρα ξόδεψε το ποσό των 93.000 ευρώ, για να περάσει μια νύχτα σε μια ντισκοτέκ του Λας Βέγκας. Γι΄ αυτήν την τιμή, ο Γκρίλις είχε δικαίωμα, εκτός από την πολύ αποκλειστική πρόσβαση, σε 116 μπουκάλια σαμπάνιας γι΄ αυτόν και τη φίλη του.

Τα βίντεο, που βρίσκονται στο twitter, τα λένε όλα. Ο Γκρίλις διασκεδάζει ανάμεσα σε πισίνες, πάρτι και αχαλίνωτη πολυτέλεια. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ζευγάρι των Γκρίλις ξεχώρισε για χορούς, βουτιές στην πισίνα και ροκ και ποπ μουσική σε ξενοδοχείο που το κόστος ξεκινά από 5.800 ευρώ τη βραδιά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!