Η Γιουβέντους αποφάσισε να αποσυρθεί από την υπόθεση «Ντι Μαρία» αφού δεν μπορούσε να προσφέρει το χρόνο που ήθελε ο Αργεντινός.

Η Γιουβέντους προσέφερε έως και 7 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Άνχελ Ντι Μαρία για να «μετακομίσει» για την επόμενη διετία στο Τορίνο. Όμως ο Αργεντινός άσος ζήτησε κι άλλο χρόνο για να απαντήσει και η «μεγάλη κυρία» αποφάσισε να αποσυρθεί. Και να στραφεί στις περιπτώσεις των Μπεράρντι (Σασουόλο) ή Τζανιόλο (Ρόμα).

Τα ιταλικά ΜΜΕ μάλιστα υποστηρίζουν πως για την απόκτηση του 33χρονου μεσοεπιθετικού έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο η Μπαρτσελόνα. Παράλληλα αποτελεί τον μεγάλο, μεταγραφικό στόχο της Ροσάριο Σεντράλ, στην οποία ανέλαβε προπονητής προ ημερών ο Κάρλος Τέβες.

Στο Τορίνο για ιατρικά με τη Γιουβέντους ο Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά αποτελεί παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η επιστροφή του στους «κόκκινους διαβόλους» άφησε πολλούς ανικανοποίητους ενώ η πορεία της ομάδας έφερε τον Γάλλο στην πόρτα της εξόδου. Και ακολούθως, στην πόρτα της Γιουβέντους. Για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Τουλάχιστον αυτό επιθυμεί ο ίδιος σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport». Ειδικότερα, ο 29χρονος αναφέρεται πως έχει υπογράψει ήδη τριετές συμβόλαιο με τη «Μεγάλη Κυρία» με ετήσιες απολαβές 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Πογκμπά είχε αγωνιστεί ξανά στην ομάδα του Τορίνο από το 2012 έως το 2016, έχοντας σε 178 εμφανίσεις 34 γκολ και 40 ασίστ. Χθες, συναντήθηκε ο ατζέντης του με τη διοίκηση της «Γιούβε» για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής. Ακολούθως, την επόμενη εβδομάδα ο Γάλλος σταρ θα ταξιδέψει στο Τορίνο.

Η απόκτηση του ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Αντριάν Ραμπιό. Ο Γάλλος διεθνής μέσος ήδη είναι σ’ επαφές με την Τσέλσι για να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ηδη ο ατζέντης του βρίσκεται στο Λονδίνο για τις τελικές συζητήσεις με την ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!