Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Πολ Πογκμπά βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Γιουβέντους.

Έτοιμος να επιστρέψει στην Γιουβέντους δείχνει ο Πολ Πογκμπά. Σύμφωνα με την «Gazzeta dello Sport» ο 29χρονος Γάλλος μέσος θα υπογράψει την επιστροφή του στους «μπιανκονέρι» με ένα ποσό μου ζαλίζει.

Ο Πογκμπά θα υπογράψει στους «μπιανκονέρι» για 10+8 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο αλλά υπάρχει ένα εμπόδιο. Και αυτό είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Όλα όμως αναμένονται να ξεπεραστούν ώστε ο Πογκμπά να φορέσει ξανά τα «ασπρόμαυρα».

Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Πογκμπά στον ιταλικό σύλλογο, καθώς αγωνιζόταν με τη φανέλα της Γιουβέντους την τετραετία 2012-2016, μετρώντας 34 γκολ και 40 ασίστ σε 178 συμμετοχές.

Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε εννιά ασίστ σε 27 συμμετοχές. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» σίγουρα περίμεναν περισσότερα από τον Πογκμπά όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας τους.

Παρακάτω ακολουθεί και το δημοσίευμα της «Gazzeta dello Sport»:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!