Ο Μεσούτ Οζίλ προσπάθησε να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα και με μήνυμά του στους οπαδούς της Φενέρ έδωσε κι άλλες υποσχέσεις.

Ο Μεσούτ Οζίλ δεν κατάφερε να δικαιώσει τις μεγάλες προσδοκίες που δημιούργησε στους φιλάθλους της Φενερμπαχτσέ. Η μεταγραφή του στην τουρκική ομάδα είχε γεμίσει ελπίδες τους οπαδούς της αλλά μάταια. Ο Οζίλ δεν προσέφερε ουσιαστικά και όλη τη χρονιά άκουγε τα… εξ αμάξης. Γι’ αυτό και θέλησε να τους στείλει ένα μήνυμα, για να αποσαφηνίσει τα δεδομένα σχετικά με την «αποχώρησή» του.

«Ηθελα να κάνω αυτήν την δήλωση για να αποφύγω την απαξίωση του εαυτού μου στο κοινό και για να ενημερώσω σωστά την κοινότητά μας. Αρχικά, προετοιμάζομαι ατομικά με ένα ειδικό πρόγραμμα και περιμένω υπομονετικά να έλθει η ώρα μου. Δεν ήλθα στην Φενερμπαχτσέ και στην πατρίδα μου, την Τουρκία, για διακοπές. Οποτε φοράω την ένδοξη φανέλα μας, δεν έχω άλλο σκοπό από το να συνεισφέρω.

»Εχω πολλούς στόχους που θα ήθελα να πετύχω με την Φενερμπαχτσέ, που αγαπώ από παιδί. Και δεν θα σταματήσω το ποδόσφαιρο, μέχρι να τους πραγματοποιήσω. Εγώ και η ομάδα μου, περνάμε από μια διαδικασία που είναι εγγενής στο ποδόσφαιρο. Είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μου να υπηρετήσω την αγαπημένη μου Φενερμπαχτσέ, περνώντας αυτήν την διαδικασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το αίτημά μου προς τους φιλάθλους μας, είναι να μην πιστεύουν ψεύτικες ειδήσεις στα μέσα ενημέρωσης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!