Οι Μιλγουόκι Μπακς θα έχουν μία έγνοια λιγότερη αφού ο Πατ Κόνατον συμφώνησε να παραμείνει και τη νέα σεζόν στα «ελάφια» έναντι $5,6 εκατ.

Ο γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς, Πατ Κόνατον, έκανε χρήση της επιλογής της παραμονής του στα «ελάφια» και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Για την παραμονή του θα εξασφαλίσει το ποσό των 5,7 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως ανέφερε το ESPN.

Ο 29χρονος προέρχεται από την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του, έχοντας μέσο όρο 9,9 πόντους ανά αγώνα. Ήταν βασικός στις 19 από τα 65 αναμετρήσεις της σεζόν 2021-22, την τέταρτη της θητείας του στο Μιλγουόκι. 

Ο Κόνατον επιλέχθηκε στον δεύτερο γύρο του ντραφτ του 2015 από τους Μπρούκλιν Νετς. Εκείνοι τον έστειλαν στο Πόρτλαντ την ίδια νύχτα, μαζί με τον Μέισον Πλάμλι, αντί των Στιβ Μπλέικ και Ρόντεϊ Χόλις-Τζέφερσον.

Ο Χίροου θέλει να πάει στους Μπακς;

«Φωτιά» έχει ανάψει στο ΝΒΑ η Μίριν Φέιντερ, Αμερικανίδα συγγραφέας. Κι αυτό γιατί αποκάλυψε πως ο σταρ των Χιτ, Τάιλερ Χίροου είναι θαυμαστής των Μπακς. Από παλαιότερα βέβαια, αλλά όπως τόνισε η Φέιντερ, αυτό κάνει τον 22χρονο άσο να ονειρεύεται να παίξει με τη φανέλα των «ελαφιών».

«Αυτοί οι λίγοι αμετανόητοι είχαν βγάλει ρίζες στο γήπεδο. Δεν υπήρχε δύναμη ικανή να τους ξεκολλήσει από τις θέσεις τους. Ο Τάιλερ Χίροου, γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ αλλά γέννημα θρέμμα του Μιλγουόκι, ήταν ένας από αυτούς στα μικράτα του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!