Ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό εξαργυρώνοντας την σπουδαία σεζόν που έκανε η ομάδα του Πειραιά.

Αμετακίνητος μέχρι το 2025 θα παραμείνει στη θέση του προπονητή του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας προπονητής εξαργύρωσε την σπουδαία χρονιά που έκανε η ομάδα με νέο τριετές συμβόλαιο.

Ήταν αναμενόμενο και έγινε πράξη. Τις τελευταίες ημέρες ακουγόταν πολύ αλλά δεν γνωρίζαμε το μέγεθος της επέκτασης του συμβολαίου. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν εν τέλει την τριετή επέκταση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος εφέτος οδήγησε τους Πειραιώτες στο νταμπλ και στο final 4 της Euroleague. Με αυτή την κίνηση, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θέλησαν να επιβραβεύσουν τον Έλληνα κόουτς για την πορεία της ομάδας. Και ταυτόχρονα, φυσικά, να θέσουν τα θεμέλια για ανάλογες πορείες τα επόμενα χρόνια.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα, ως το 2025. Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/06) με τους προέδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησαν να συνεχίσουν την κοινή επιτυχημένη πορεία τους για ακόμη τρία χρόνια» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!