Ο Τόνι Κρόος δεν φαίνεται να τα «βρίσκει» με τη Ρεάλ Μαδρίτης και πολλά ρεπορτάζ αναφέρουν πως θέλει να αποχωρήσει από την «βασίλισσα».

Τεράστιο πλήγμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης από τον Τόνι Κρόος. Όπως όλα δείχνουν, ο Γερμανός αστέρας δύσκολα θα παραμείνει στην ισπανική πρωτεύουσα. Ειδικότερα, τώρα που έληξε το συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα».

Οπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «SER Deportivos», ο Γερμανός μέσος των πρωταθλητών Ευρώπης, δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση επέκτασης της συνεργασίας του με τους Μαδριλένους, που λήγει τον Ιούνιο του 2023.

Σύμφωνα με το σχετικπό δημοσίευμα, ο έμπειρος άσος, επέλεξε να περιμένει για το μέλλον του, καθώς δεν θα ήθελε να γίνει… βάρος στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κρόος, αγωνίζεται στην ιστορική ομάδα από το 2014, ενώ στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, μέτρησε 44 εμφανίσεις, σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας ισάριθμες ασίστ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Φεύγει ο Κρόος, αλλά μένει ο Μόντριτς

Ήταν γνωστό, έγινε και… επίσημο. Ο σπουδαίος Κροάτης άσος, Λούκα Μόντρις, είναι και επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2023.

Ο Κροάτης μέσος υπέγραψε το νέο μονοετές συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα» και ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση. Ο Μόντριτς μετακόμισε στη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2012, αφήνοντας την Τότεναμ, και με τη Ρεάλ έχει 294 συμμετοχές σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, πετυχαίνοντας και 22 γκολ.

Ο Μόντριτς φωτογραφήθηκε με τον Πέρεθ, ενώ πήρε και μια φανέλα δώρο, με το όνομά του και το έτος λήξης του συμβολαίου του.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης: 

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, τοποθετήθηκε και το 14ο ευρωπαϊκό τρόπαιο ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα που κοσμούν την πιο λαμπερή αίθουσα στα γραφεία της Ρεάλ. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έβαλε την κούπα στην θέση που είχε ετοιμαστεί με την επιγραφή για το Παρίσι, όπου διεξήχθη ο φετινός τελικός με την Λίβερπουλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!