Κάτοικος Μαδρίτης θα παραμείνει ο Λούκα Μόντριτς, με τη Ρεάλ να ανακοινώνει σήμερα την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ήταν γνωστό, έγινε και… επίσημο. Ο σπουδαίος Κροάτης άσος, Λούκα Μόντρις, είναι και επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2023.

Ο Κροάτης μέσος υπέγραψε το νέο μονοετές συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα» και ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση. Ο Μόντριτς μετακόμισε στη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2012, αφήνοντας την Τότεναμ, και με τη Ρεάλ έχει 294 συμμετοχές σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, πετυχαίνοντας και 22 γκολ.

Ο Μόντριτς φωτογραφήθηκε με τον Πέρεθ, ενώ πήρε και μια φανέλα δώρο, με το όνομά του και το έτος λήξης του συμβολαίου του.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης: 

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, τοποθετήθηκε και το 14ο ευρωπαϊκό τρόπαιο ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα που κοσμούν την πιο λαμπερή αίθουσα στα γραφεία της Ρεάλ. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έβαλε την κούπα στην θέση που είχε ετοιμαστεί με την επιγραφή για το Παρίσι, όπου διεξήχθη ο φετινός τελικός με την Λίβερπουλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!