Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε ανοιχτά για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Μπερνάρντο Σίλβα για την επόμενη σεζόν. Και για αυτό ευθύνεται ο Πορτογάλος σύμφωνα με τα όσα άφησε να εννοηθούν ο Ισπανός τεχνικός.

«Σήμερα πιστεύω ότι ο Μπερνάρντο Σίλβα θα συνεχίσει μαζί μας, αλλά, όπως έλεγα πάντα από τότε που ήμουν στην Μπάρτσα, δεν θέλω παίκτες που δεν θέλουν να μείνουν».

Με αυτά τα λόγια ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκαθάρισε τη θέση του, σχετικά με τη φημολογούμενη μετακίνηση του Μπερνάρντο Σίλβα στην Μπαρτσελόνα. Το έκανε στη διάρκεια της παρουσίασης του φιλικού που θα δώσουν (24/8) Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι. Στόχος του αγώνα είναι να συγκεντρώσουν χρήματα κατά της ALS (πλαγία αμυοτροφική σκλήρυνση ή νόσος του κινητικού νευρώνα). Πρόκειται για την ασθένεια που έχει διαγνωστεί ο πρώην τερματοφύλακας και προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ονθούε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα απέφυγε να μιλήσει για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Περιορίστηκε στο να σχολιάσει ότι «γίνεται δουλειά για να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα την επόμενη σεζόν».

Ο Μπερνάρντο Σίλβα είναι ο μέσος που θέλει ο Τσάβι σε περίπτωση μεταγραφής του Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!