Ο Γκάβι φαίνεται πως θέλει να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα αλλά με συγκεκριμένες απαιτήσεις και προϋποθέσεις.

Ο 17χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα, Γκάβι, θέλει να παραμείνει στη Βαρκελόνη, παρά τις «σειρήνες» από την Αγγλία. Αυτό επιβεβαίωσε ο ατζέντης του και παλιός άσος της «Μπάρτσα», Ιβάν Ντε Λα Πένια. Το θέμα είναι πως δεν είναι ευχαριστημένος από την πρόταση της διοίκησης. 

Ο νεαρός άσος ζητά περισσότερα από τα τρία εκατ. ευρώ που προσφέρει η διοίκηση. Να θυμίσουμε πως έχει αγωνιστεί την περασμένη σεζόν σε 47 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική Ισπανίας σε ηλικία 17 ετών και 62 ημερών. 

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα βλέποντας την αίσθηση που έχει προκαλέσει με τις εμφανίσεις του θέλει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο. Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας δημιουργούν προβλήματα, με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι να περιμένουν τις εξελίξεις.

Ο Γκάβι, που αποκαλείται ως ο νέος Τσάβι, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024. Έχει πρόταση να υπογράψει την επέκταση για ακόμη τρία χρόνια, με αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του και με ρήτρα αποδέσμευσης στα 450 εκατ. ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!