Οι άνθρωποι της Γιουβέντους έφτασαν σε συμφωνία με τον Φίλιπ Κόστιτς και απομένει να τα βρουν με την Άιντραχτ στο ποσό της μεταγραφής του.

Ένα βήμα πριν το… άλμα στην Γιουβέντους μοιάζει να είναι ο Φίλιπ Κόστιτς! Ο 29χρονος Σέρβος ρθε σε συμφωνία με τη Γηραιά Κυρία ώστε να αγωνιστεί από τη νέα σεζόν με τα μπιανκονέρο.

Στις συζητήσεις που υπήρξαν ανάμεσα στις δύο πλευρές, υπήρξε απόλυτη συμφωνία και πλέον η Γιουβέντους καλείται να τα βρει με την Άιντραχτ.

Ο Κόστιτς συμφώνησε να υπογράψει για τρία χρόνια με τη Γιουβέντους, λαμβάνοντας 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Παρόλα αυτά, το deal δεν μπορεί να θεωρείται τελειωμένο. Η Άιντραχτ ζητά ένα ποσό στα 20 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, με την Γιουβέντους αυτή τη στιγμή να δίνει 12 εκατ. ευρώ. Πιθανότατα η χρυσή τομή θα βρεθεί στα 17-18 εκατ. ευρώ, με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να συνεχίζονται.

Παρακάτω ακολουθεί και το δημοσίευμα της επικείμενης μεταγραφής του Φίλιπ Κόστιτς στην Γιουβέντους:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!