Ο Εμπαπέ θεωρείται... επικηρυγμένος στη Μαδρίτη και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ βγάζει... χολή για εκείνον.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πως είναι… επικηρυγμένος στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι μερεγχες δεν θέλουν καν να ακούνε το όνομα του. Άδικα; Σίγουρα όχι αφού τους… γείωσε τελευταία στιγμή και ανανέωσε με την Παρί.

Έκτοτε, ο Εμπαπέ θεωρείται από τους most wanted – με την κακή έννοια – στη Μαδρίτη. Μεγαλύτερη αντιπάθεια, ωστόσο, φαίνεται πως του έχει ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Άλλωστε το κάνει και εκείνος αρκετά εμφανές με κάθε ευκαιρία. Δηλώσεις επί δηλώσεων και τοποθετήσεις. Όλες με λίγο… χολή για τον Γάλλο αστέρα. 

Το ίδιο συνέβη και προ ημερών, όταν χαρακτήρισε τον Εμπαπέ “καημένο” ενώ σημείωσε πως θα έχει μετανιώσει την επιλογή του. 

Ένας από τους φιλάθλους είπε στον ισχυρό άνδρα της Ρεάλ “Πρόεδρε μην πάρεις τον Εμπαπέ”, με τον Πέρεθ να απαντάει ρίχνοντας το καρφί του ” Ο καημένος, θα το έχει ήδη μετανιώσει”.

Φυσικά το βίντεο έγινε viral με τον Εμπαπέ να συνεχίζει να είναι το πρόσωπο που απασχολεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Απλά για τους λάθος λόγους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!